Slim effect – ez a trendi!

Ha szereted a szépet és a legújabb trend szerint akarod megépíteni vagy felújítani a fürdőszobádat, akkor válassz a Slim peremes kádaink közül!

Manapság egyre népszerűbbek a vékony peremes kádak, amelyek tökéletesek csempével, vagy egyéb más anyaggal burkolt beépítéshez.

Kibővítettük termékkínálatunkat a legnépszerűbb kádakkal mint: Modern, Quadro, Avita, Shea, kiegészítve az új aszimmetrikus kádakkal: az egyszemélyes Intima és a kétszemélyes Intima Duoval, így a Besco kínálata több tucat új lehetőséggel bővült. Összesen 7 új modell 35 különböző variációval.

ultra modern design
15 mm vékony perem
fokozott tartósság
ideális burkolt beépítéshez
Slim perem
Normál perem

Mi a különbség a normál és a slim peremes kád között?

Ha egyszerűen akarjuk megfogalmazni, akkor csak ennyi: a perem vastagsága. Csak minimálisan emelkedik ki a burkolat síkjából. Amíg a normál kádak perem magassága akár 40-60 mm is lehet, addig a Besco Slim effect sorozatában lévő kádak perem magassága csupán 15 mm.

Mikor válaszd a slim peremes kádat?

Ha nem akarsz előlapot használni a beépítésnél, hanem inkább aláépítel és burkolod a kádat. Ha modern termékkel, a legújabb trendeknek megfelelően szeretnéd berendezni a fürdőszobádat.

Miért a slim perem?

Vékonyabb, elegánsabb perem megoldás. Modern, a legújabb trendeknek megfelelő kialakítású. Szemet gyönyörködtető forma. Modern, elegáns, kényelmes (könnyebb belépni, mert alacsonyabb a perem, de a kád mélysége ugyanolyan)