Díjmentes házhozszállítás

HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Küldeményeinket a saját fuvarozónk vagy futárszolgálat juttatja el Önhöz.

A futár jellemzően 8:00-17:00 között szállítja ki a csomagot, ha kérdése van akkor a megadott telefonszámon hívja az ügyfelet.

A kiszállítást ingyenesen 2 héten belül vállaljuk. A kiszállítás feltétele a cím aszfaltozott közúton, akadály nélkül teherautóval való megközelíthetősége (mint pl. súly – vagy magasságkorlátozás nélküli terület,szűk, -fákkal benőtt utca stb).

Az üzemeltetőt a tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Az üzemeltetőt nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a megrendelő a jelszavát elfelejti vagy az illetéktelenek számára nem a szolgáltatónak nem felróható okból hozzáférhetővé válik.

A szállító feladata a termék házhoz-szállítása és átadása Önnek. A szállítás a megadott cím előtti közterületig értendő. Nem tartalmazza az emeletre, pincébe, lakásba való elhelyezését! A termék kocsiról való lepakolásához a segítségről és a közterületről való beszállításáról Önnek kell gondoskodnia.

 

HÁZHOZ-SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

 

Szállítási költség 50 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén: 0.-Ft az üzemeltető által megadott időpont elfogadása esetén.
Szállítási költség 50 000 Ft alatti rendelés esetén: 4 500.-Ft
Amennyiben a felajánlottól eltérő időpontot szeretne a megrendelő, úgy az csak díjfizetés ellenében lehetséges.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a www.extrafurdoszoba.hu üzemeltetője számára, és ilyen esetben a www.extrafurdoszoba.hu üzemeltetője a többletköltség összegéről számlát állít ki.

 

A MEGRENDELT TERMÉK ÁRÁNAK ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJÁNAK FIZETÉSI MÓDJA

 

Webáruházunkban utánvételes és kedvezményes raktári áruátvétel és vásárlás lehetséges. A megrendelt terméket előre közvetlen banki átutalással vagy a csomag átvételekor a szállítónak kell kifizetni (ez utánvét kezelési költséggel jár). A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a szállító jelenlétében szíveskedjen külsőleg átnézni és esetleges külsérelmi sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, ekkor a csomag átvétele nem ajánlott. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza.