beepites 1000×483

Beépítés / Szervizinformációk

Bízunk termékeinkben!

Termékeink minősége teljes mértékben megfelel az igényes európai elvárásoknak, melyet magyarországi és európai bevizsgáló intézetek is tanúsítanak, ezért a jelölt termékekre akár 2 -10 év garanciát is vállalunk.

Ki építse be: ismerős vagy márkaszerviz?

Mindannyian örülünk, amikor a rengeteg megfelelőnek tűnő ajánlatból sikerül kiválasztanunk az ízlésünknek és a pénztárcánknak leginkább hozzáillő terméket. És ekkor jön a nagy kérdés: ki építse be? Gondolhatjuk, hogy ügyesek vagyunk, több lapra szerelt bútort is összeraktunk már, ez sem lehet probléma –beépítjük mi magunk. Esetleg, hogy Józsi a szomszédból, aki nagyon ügyes ezermester, mindent megszerel, Németországban is dolgozott, hát biztosan ezzel is megbirkózik. Vagy választunk egy nagyon jó hírnévnek örvendő épületgépészt és vele építtetjük be. Az okos tulajdonos választása mégis csak az, ha ezt a nagyon fontos műveletet a termék márkaszervizére bízza. A márkaszervizzel történő beépítéssel olyan előnyökre is szert teszünk, melyekre nem is gondolnánk. Felmérések szerint a meghibásodások 95%-ban a helytelen telepítésből adódnak, ilyen jellegű hiba esetén csak „Józsitól” várhatjuk a segítséget, várhatóan nem sok sikerrel. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy a segítőkész szomszéd nem fog tudni a részünkre meghibásodás esetén alkatrészt küldeni, míg márkaszervizzel történő beépítés esetén, nem csak jótállás, hanem garancia is jár a termékre, azaz garanciális meghibásodás esetén nem csak az alkatrészt kapjuk meg díjmentesen, hanem azt szakszerűen ki is cserélik részünkre, mely nekünk egy forintunkba sem kerül. Mindenki tudja, hogy az idő pénz, ezért ne raboljuk az időnket egy számunkra ismeretlen feladat megtanulására, majd elvégzésére, bízzuk azt a márkaszervizre, akik gyors, pontos munkájukkal értékes időt takarítanak meg részünkre. Ön szerint megéri?

Termékeink beépítése szakértelmet igényel, ezért javasoljuk, hogy az általunk felhatalmazott márkaszervizzel építtesse be.

Márkaszervizünk az ország egész területén biztosítja magas színvonalú szolgáltatásait, így a termékeink beépítését is.

Az üzembehelyezés megrendelhető: +36 (52) 535 712, +36 (70) 940 2906

[ninja-popup ID=8614] Beépítést kérek [/ninja-popup]    [ninja-popup ID=8617] Szerviz igénylés [/ninja-popup]

 

Díjszabás

Hidromasszázs kádak: 29 000 Ft
Süllyesztett csaptelep szerelés: 3 000 Ft
Süllyesztett csaptelep szerelés fúrással: 7 000 Ft
Charlotte, Lotus, Alor, Ambon zuhanykabinok: 30 000 Ft
Egyéb hátfal nélküli zuhanykabinok: 35 000 Ft
Hátfalas zuhanykabinok (Nicole): 35 000 Ft
Zuhanyajtó: 25 000 Ft
Kádparaván: 15 000 Ft
Hidromasszázs kabinok: 42 000 Ft
Gőzkabinok: 46 000 Ft
Kádkabinok: 55 000 Ft
Kiszállási díj* 150 km-ig: 12 000 Ft
Kiszállási díj* 150 km fölött: 17 000 Ft

*Kiszállási díj csak abban az esetben jelenik meg, ha a beépítés / javítás a megrendelő hibájából meghiúsul, vagy a probléma nem garanciális jellegű.

Figyelem! A termék jótállásának a feltétele a szakszerű beüzemelés!
A szakszerűtlen szerelés a jótállás elvesztését vonja maga után. Szakszerűtlen szerelésnek minősül az az eset is, ha a vásárló nem a forgalmazó által feljogosított szakemberrel végezteti a termék beszerelését, illetve beüzemelését.