NOX black zuhanytálca

Legolcsóbb: 199,400Ft

 


Anyag: Mineral DuraBe

Méret: 100x80x3,5 cm; 100x90x3,5 cm; 110x90x3,5 cm; 120x80x3,5 cm; 120x90x3,5 cm; 130x90x3,5 cm; 140x90x3,5 cm
(Méretrajzok a képek között.)

Szín: Fekete vagy Fekete/fehér (szifon takaró)

A szifon takaró beletartozik az árba.
A zuhanytálca Besco BeSafe bevonattal is rendelhető (térítés ellenében).

Leírás

Az UltraSlim zuhanytálcák a kialakításuknak köszönhetően beépíthetők a padlón, illetve a padlóba süllyesztve is. A padlóba süllyesztett beszerelés küszöb nélküli belépést biztosít.

SZÁMÍT A MINŐSÉG
BESCO AKRIL KÁDAK ÉS ZUHANYTÁLCÁK

Részletek
Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a teljes termék tökéletes! Beleértve azokat a részeket is, amelyek a napi használat során nem láthatók, de ugyanolyan fontos szerepe van abban, hogy a fürdőszobája tökéletesen tiszta és higiénikus legyen. Minden akrilkádunknak és zuhanytálcánknak speciális erősítése van a fenékrészen, ami lehetővé teszi a komplett lábszerkezet vagy a vízszintező láb felszerelését. Így biztosítjuk azt, hogy az általunk gyártott termékek a legkisebb részletig tökéletesek, minden egyes darab részletes minőség-ellenőrzésen esik át a csomagolás előtt.

Design
Divatos és modern, a fürdőkádak és zuhanytálcák univerzális és időtlen designja nemcsak praktikussá teszik a termékeket, de hosszú évekig bele fognak illeni az aktuális fürdőszoba-trendekbe. Mielőtt egy új modellt vezetünk be a kínálatunkba, egyenként teszteljük őket hogy 100%-ig optimális paraméterei legyenek a kényelmes és biztonságos fürdőzéshez. A rendkívül széles modell és méretválasztéknak köszönhetően a Besco fürdőkádak és zuhanytálcák közül bárki megtalálja a saját fürdőszobájába megfelelő megoldást.

Technológia
A Besco fürdőkádak és zuhanytálcák gyártásához kizárólag a legjobb minőségű, Európában gyártott alapanyagokat és alkatrészeket használjuk fel. Ez nagyon fontos azért, hogy az ügyfél pontosan az elképzelésének megfelelő terméket kapja, ezért gondosan válogatott kiegészítők széles választékát kínáljuk.

A TECHNOLÓGIA HATÁROZZA MEG A TERMÉK LEGMAGASABB MINŐSÉGÉT 

Lengyelországban, szenvedéllyel készítve
A kínálatunk megtervezésénél szem előtt tartottuk, hogy maximálisan kielégítsük az ügyfeleink igényeit és elvárásait.
Ezért hoztuk létre a szabadonálló kádak széles választékát.

Szaniter akril
A szaniter akril fürdőkádak és zuhanytálcák felülete tökéletesen sima, ami rendkívül könnyűvé teszi a tisztán tartásukat. Az akril egy
olyan anyag, aminek kiváló hőtartó, csúszásgátló és antibakteriális tulajdonságai vannak.

Kompozit szaniter
A kompozit szaniter termékek extrém ellenálló Gelcoat bevonattal készülnek. A legmagasabb minőségű kompozit szaniternek köszönhetően a Besco szabadonálló kádak nagyon jó funkcionális és esztétikai előnyökkel rendelkeznek. Azok a termékek amelyek ebből az anyagból készülnek, ellenállóak az elszíneződéssel és a baktériumokkal szemben.

Mineral Durabe
A Mineral DuraBe technológiával készült termékek extrém ellenálló Gelcoat bevonattal készülnek. A termékek természetes ásványi
kövekből készülnek, mint a márvány vagy a gránit, ezeknek az elegye tökéletesen sima, nem porózus felületet eredményez, ami
rendkívül tartós és ellenálló az elszíneződéssel szemben. Az antibakteriális tulajdonságai megkönnyítik a termék tisztántartását.

 

 

LEGÚJABB TREND SZERINTI DESIGN

 

100% HIGIÉNIA

Európai alapanyagból a legkorszerűbb
eljárással készülő antibakteriális felületű.

TARTÓS

Kiválóan ellenáll a kémiai hatásoknak, hosszan
megtartja a színét és csillogó felületét.
Kisebb karcok, sérülések könnyen javíthatók.

MELEG TAPINTÁSÚ

 

KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ SIMA ÉS FÉNYES FELÜLET

Nehezen tapad meg a szennyeződés,
illetve könnyebben eltávolítható róla.

10 ÉV GARANCIA

 

További információk

Tömeg 18 kg
Méretek 93 × 96 × 7 cm
Beépítés:

Termékeink beépítése szakértelmet igényel, ezért javasoljuk, hogy az általunk felhatalmazott márkaszervizzel építtesse be. Részletek az Információk / Beépítés, Szerviz menüben

Érdekelhetnek még…

  • OSKAR zuhanytálca

    50,300Ft
  • ALEX zuhanytálca

    50,300Ft
  • ALPINA zuhanytálca

    Legolcsóbb: 64,500Ft