• Zuhanyszűrő

ZUHANYSZŰRŐK

TISZTA, KLÓRMENTES
ZUHANYZÁS!

A zuhanyszűrő hatásos kezelést nyújt, eltávolítja a klórt, megakadályozza a baktériumok, algák , gombák elszaporodását, tisztítja és aktivizálja a fürdővizet.
A zuhanyszűrő belsejében lévő ásványi anyag gömbök eltávolítják a klórt a vízből és a termálforrásokéhoz hasonló összetételű ásványokat juttatnak a vízbe.

Leírás

TISZTA, KLÓRMENTES ZUHANYZÁS!

zuhanyszuro
A zuhanyszűrő hatásos kezelést nyújt, eltávolítja a klórt, megakadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, tisztítja és aktivizálja a fürdővizet. A zuhanyszűrő belsejében lévő ásványi anyag gömbök eltávolítják a klórt a vízből és a termálforrásokéhoz hasonló összetételű ásványokat juttatnak a vízbe.

Zuhanyszűrő

zuhanyszuro zuhanyszuro zuhanyszuro
Anizotróp ferrit mágnes a zuhanyszűrőben egy lágyabb,energikusabb vizet eredményez, a víz pezsgése felerősödik – mintha habzana. Az aktív kerámia golyók hatására megváltozik a víz szerkezete, úgy fogja érezni magát mintha természetes vizekben fürdőzne. A szénszűrő eltávolítja a vízből a szerves anyagokat, a kellemetlen szagokat és ízeket, valamint a vízben található szintetikus vegyszereket is.
Használható 2-60 °C között
Szűrő tartalmaz 1 db szűrőbetétet
Szűrőbetét kb. 44 m3 víz szűrésére vagy 6 hónap használatra elegendő

MIT TARTALMAZ A SZŰRŐ?
zuhanyszuro

ÉLVEZZE A GYÓGYFÜRDŐT OTTHON!
Szűrős kézi zuhanyfej
zuhanyszuro
8 hidromasszázs funkcióval
zuhanyszuro
Esőztető
masszázs
szauna
tonizáló
esőztető + masszázs
esőztető + szauna
esőztető + tonizáló
szüneteltetés

Kiszűri a klórt a vízből, egészségesen tartja, védi a bőrt és a hajat.
Zuhanyzás közben, a C vitaminos gömbökből C-vitamin oldódik ki , ez a bőrt fényesebbé és rugalmasabbá teszi. A Far-Infrared (mélyreható infravörös) biokerámia réteg megváltoztatja a víz strukturáját, energetizálja azt, így a
természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja. E mellett, javítja a víz tisztító erejét, a szennyeződéseket mélyrehatóan eltávolítja a bőrről és
a bőrnek hidratáltságot ad. Zuhanyzás közben negatív ionokat bocsájt ki, melyek javítják a tüdő levegőcseréjét és az anyagcserét.
Cserélhető klórszűrő a nyélben
Zuhanyfej tartalmaz 1 db szűrőbetétet
Szűrőbetét kb. 44 m3 víz szűrésére vagy 6 hónap használatra elegendő