Kobo álló folyékony szappan adagoló

17,600Ft

A Kobo sorozat széles skáláját kínálja a fürdőszoba kiegészítőknek. Jellegzetes finom formáitól minden fürdőszoba egyedivé válik.

Elfogyott

Cikkszám: DOEX.1716CR Kategória: Címkék: ,

A csaptelepek kiválasztása nem csupán esztétikai döntés. A megjelenése befolyásolja a fürdőszoba hangulatát, a tulajdonságai pedig a tartósságát. Ezek a jellemzők nem csak a gyártáshoz felhasznált alapanyagoktól függenek, hanem a funkcionális kialakításától is.

Axel csaptelepek Több mint egy csaptelep

Gondosan válogatjuk össze a termékeinket, amelyek a harmonikus dizájnt a funkcionalitással és magas minőségű alapanyagokkal ötvözik. Gondoskodunk önről és a természetről is, amiből az ihletet merítjük.

Csak 3,5 L/perc

A kiváló minőségű belső alkatrészeknek köszönhetően az Axel csaptelepekkel jelentős mennyiségű vizet spórolhat meg, miközben gondoskodik a környezetvédelemről is. axel_ugyelunk

Ügyelünk a részletekre

Minden csaptelep lelke a kerámiabetét – ez határozza meg a minőséget. Az Axel termékcsalád összes csaptelepe a híres spanyol gyárból származó Sedal kerámiabetétet tartalmazza. axel_megbizhato

Megbízhatóság

A víz áramlását és a vízhez kevert levegő mennyiségét a perlátor szabályozza. A csaptelepből kifolyó víz sugara is ettől függ. Neoperl perlátorokat használunk az Axel csaptelepekhez, melyeket egy neves Svájci/Német gyár állít elő.

axel_okologia Ökológiai megoldás

A legnagyobb vízfogyasztás a fürdőszobában a kézmosáshoz köthető, ezért fontos hogy csökkentsük az ekkor fellépő veszteségeket. Ezt szem előtt tartva perlátort használunk a kézmosó csaptelepeknél, amely levegőt kever a víz mellé így lehetővé téve, hogy a vízfogyasztás mindössze 3,5 l/perc legyen.

axel_modernseg Modernség

A vízfogyasztás csökkentése nemcsak a spórolás miatt fontos. Ezzel azt is kinyilvánítja, hogy felelősen gondol a környezetre. axel_minoseg

Minőség megalkuvás nélkül

Az Axel csaptelepek egyet jelentenek a kiváló minőséggel. A csapteleptestek magas minőségű sárgarézből készülnek, - króm bevonattal. A felhasznált alkatrészek is ezt erősítik (Sedal kerámia betét, Neoperl perlátor). Ezek együttesen eredményezik azt, hogy az Axel csaptelepeket ön sok éven át tudja problémamentesen használni. axel_valasztek

Széles választék

Az Axel termékcsalád lehetővé teszi a fürdőszobájának a teljes felszerelését, attól függetlenül, hogy mosdóhoz, zuhanykabinhoz vagy fürdőkádhoz szeretne egy szép csaptelepet.

Az Excellent márka fürdőszobai kiegészítőit úgy válogattuk össze, hogy alkalmazkodjon a modern fürdőszobai igényekhez.
Tökéletes kiegészítői minden fürdőszobának, kiemelve annak funkcionalitását és egyedi jellegét.
A kiegészítők alapanyaga kiváló minőségű krómozott sárgaréz, egyes termékek esetében matt üveggel kombinálva. A
kiegészítők elemeinek széles választéka kielégíti a legigényesebb elvárásokat is.