Akció!

Akril kád tisztító

3,900Ft

Annak érdekében, hogy az ön által vásárolt zuhanykabin, kád vagy masszázskád évek múltával is megőrizze újszerű ragyogását kérjük, figyeljen néhány alapelvre. Először is figyeljen arra, hogy melyik terméket milyen tisztítószerrel tisztítja. Számos anyag károsíthatja a termék felületét, ezeket kerüljék el. Ilyenek például az ammónia, aceton vagy alkohol. Az is fontos, hogy a tisztításhoz csak puha szivacsot vagy törlőkendőt használjon. Ne használjon maró vegyi anyagokat vagy súroló szemcséket tartalmazó tisztítószereket, mert ezek könnyen károsíthatják a termék felületét. Azért, hogy ügyfeleink mindennap megfelelően tudják ápolni termékeiket 3 új professzionális tisztítószert találhatnak kínálatunkban.

Leírás

Annak érdekében, hogy az ön által vásárolt zuhanykabin, kád vagy masszázskád évek múltával is megőrizze újszerű ragyogását kérjük, figyeljen néhány alapelvre. Először is figyeljen arra, hogy melyik terméket milyen tisztítószerrel tisztítja. Számos anyag károsíthatja a termék felületét, ezeket kerüljék el. Ilyenek például az ammónia, aceton vagy alkohol. Az is fontos, hogy a tisztításhoz csak puha szivacsot vagy törlőkendőt használjon. Ne használjon maró vegyi anyagokat vagy súroló szemcséket tartalmazó tisztítószereket, mert ezek könnyen károsíthatják a termék felületét.

a_kad_tisztito AKRIL KÁD ÉS ZUHANYTÁLCA
PROFESSZIONÁLIS TISZTÍTÓ
Rendkívül hatékony tisztítószer akril fürdőkádak és zuhanytálcákhoz. Ideális mindennapi használatra – nem tartalmaz
maró hatású anyagokat és súroló hatású részecskéket. Tökéletesen eltávolítja a szappanmaradványokat, a fürdőolaj
lerakódást, a zsíros szennyeződéseket és az enyhe vízkövet az akril kád és a zuhanytálca felületéről. Védőréteget képez, amely
gátolja a vízkő lerakódást.

 

Érdekelhetnek még…

  • ZUHANYSZŰRŐK