Az Excellent akril kádakról

A kád fürdőszobáink rendkívül fontos eleme. Formája, mérete, valamint a kivitelezése meghatározza a fürdőszobánk hangulatát. Széles termékskálánkban találhatók egyenes, sarok, ovális és szabadon álló kádak. Különféle modelleket ajánlunk mind kis- és nagyméretű fürdőszobákba,- glamour, modern és minimalista stílusban. Folyamatosan mutatunk be újabb modelleket, melyek ötvözik a legújabb trendeket a vásárlóink elvárásaival.

TÖBB MINT 30 MODELL A KÍNÁLATUNKBAN

Minden igényt kielégítő termékválasztékunkban egyenes, sarok, ovális, valamint falhoz tehető és szabadon álló kádak szerepelnek – széles méretválasztékban, glamour, modern és minimalista stílusú fürdőszobákhoz.

KÁDAK EGY ÉLETRE

Az akril kádak nagy népszerűségnek örvendenek a megbízhatóságuknak köszönhetően. Megfelelő minőségű alapanyag felhasználásával kell készülniük (szaniter akril lapok), ami a termék kiváló használhatóságát biztosítja. Az alkalmazott technológiának köszönhetően hosszú távon megtartják előnyös tulajdonságaikat.

100 % SZANITER AKRIL

Kiváló minőségű anyagokból készült kádak az Excellent-től

Az akril alapanyag segít megelőzni a baktériumok, a penész, stb. megtapadását, felületéről könnyen eltávolíthatók a szennyeződések, és ellenálló a háztartási tisztítószerek, kozmetikumok nagy részével szemben. A különleges gyártási technológiának köszönhetően az akril tapintása melegebb a fém kádaknál. Ellenáll az UV sugárzásnak – az Excellent 20 évig garantálja az akril színének tartósságát. Az akril kádak esetében – szemben a csupán akril bevonatos kádakkal – a kisebb karcolások, apró sérülések könnyedén javíthatók.

akril_kad

AKRIL RÉTEG

A kádjaink egy darab szaniter akril lapból készülnek. Ez a lehető legjobb minőségű alapanyag egy tökéletes kád elkészítéséhez.

MEGERŐSÍTETT KONSTRUKCIÓ

A kádjaink fenékrészében elhelyezett extra erősítés biztosítja a termék megfelelő stabilitását és ellenállóképességét

20evgarancia

20 ÉV GARANCIA

Az alkalmazott gyártási technológiának köszönhetően cégünk 20 év garanciát vállal az akril színtartósságára

lengyel-termek

LENGYEL TERMÉK

Amennyiben egy Excellent kád mellett dönt, ön egy 25 évnyi tapasztalattal rendelkező Lengyel cég termékét választja. A teljes gyártási folyamatot krakkói gyárunkban végezzük.

kiegeszitok

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

Kádjainkhoz többféle kiegészítőt ajánlunk: előlapokat, fejpárnákat, kapaszkodókat, masszázsrendszereket, kádparavánokat, csaptelepeket, szerelvényeket.

hidromasszazsrendszerek

AJÁNLOTT HIDROMASSZÁZS RENDSZEREK

Az Excellent hidromasszázs-rendszerei a víz- és levegőmasszázs lehetőségeinek széles skáláját kínálják. A kibővített lehetőségek minden felhasználó igényeit képesek kielégíteni, így egy egyszerű fürdés is különleges élménnyé válik.